Gastenboek

Heb je vragen, ideeën, of wil je gewoon wat laten horen? Laat dan hier een reactie achter!

Reacties (13)

 1. Leuk om familie van mijn man hier voor ’t eerst te zien. Ben getrouwd met ook een ‘Willem Jacobus’ (want zo moesten volgens alles de eerste kleinzonen van Opa Feder heten) Feder dus, zoon van Jaap uit Rotterdam, broer van ‘Agatha’.
  Groetjes uit Limburg!

 2. Volgens mij wonen er ooknog Fam.Drentje in Amsterdam hoor ….Heb weleens gehoord van een
  Leger des Heils Officier die heet
  H.J.Drentje…..

 3. Hey Ome willem!!

  De stamboom ziet er echt kei gaaf uit.
  Als we je nog kunnen helpen dan horen we het graag. Ga vooral zo door.
  Groetjes Ricardo Drentje

 4. Beste Willem, ik ben onder de indruk van het vele werk dat je hebt verricht samen met mijn broer Anne. Het is een intrigerende materie. Ik zie dat je inmiddels de correctie betreffende Suzanne Drentje hebt uitgevoerd.
  Vr gr Ben Drentje

 5. Leuk dat de Drentje-stamboom nu ook online gaat. Wij hadden al eens contact met Anne Drentje uit Zuidhorn. We zullen zoveel mogelijk gegevens verzamelen en die dan per email doorgeven.

  Succes met jullie naspeuringen!

  Jan en Mary-Ann Drentje, Blitterswijck (L)

 6. Beste familie leden Drentje het is nu 09-01-2006 ik loop al jaren rond met het idee om eens een familie dag te organiseren, maar dat lukt mij nooit alleen maar samen met mijn neef Anne Drentje uit Zuidhorn hebben wij dit idee gelanceerd en gaan dit nader uitwerken.
  Maar dit lukt ons nooit met ze’n tweeën daar hebben wij jullie hulp bij nodig dus als je mee wilt werken stuur mij dan een mailtje met zo veel mogelijk gegevens van je zelf je ouders broers en zusjes en eventueel Opa’s en Oma’s geboorten en (overlijden)data’s zijn heel belangrijk. Wij hopen op jullie medewerking en via deze site houden wij jullie op de hoogte.

  Met vriendelijke groeten Willem Drentje

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *